Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моя маршрут е Добрич-Шумен-Сливен-Ст. Загора-Пловдив ако някои ама по тоя маршрут ако желае да се присаедени към нас така пътуването ще е по-забавно.
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
    Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
    sigpic

Comment

• ми аз няма да мога да доида но пък искам да си поръчам тениска червена ако може М мерси
      155 rlz

Comment

• Първоначално публикувано от vesak Покажи съобщение
        Моя маршрут е Добрич-Шумен-Сливен-Ст. Загора-Пловдив ако някои ама по тоя маршрут ако желае да се присаедени към нас така пътуването ще е по-забавно.
        специално на теб ти писах лично по този въпрос.ще те чакам в карнобат и продължаваме,"бог пред нас и ние след него".за теб и другите които ще преминават през КАРНОБАТ,0887405409/0897272739 /младен.
        шумен-сливен ,това според мен е ...,излизаш на петолъчката.не е проблем да те чакам там.

Comment

• Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
          специално на теб ти писах лично по този въпрос.ще те чакам в карнобат и продължаваме,"бог пред нас и ние след него".за теб и другите които ще преминават през КАРНОБАТ,0887405409/0897272739 /младен.
          шумен-сливен ,това според мен е ...,излизаш на петолъчката.не е проблем да те чакам там.
          Ок значи като 25 ще ти звъна да се доразберем с точност а за това че си ми писал несъм го забелязал
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
            Ами аз тръгвам от Троян през прохода Троян - Кърнаре, ако има някой спътник ще е супер. Иначе и двата случая на подредба(по блясък и по мощ) все ще съм на дъното
            Много вероятно е да съм в Карлово по това време и отдам да налазвам към Пловдив(т.е. заедно да налазим). Имам ти тел. номер и към края на седмицата преди срещата ще ти звънна, за да ти кажа от къде ще пътувам (София или Карлово).
            75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
            155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
            FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
            Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

• НАЗДРАВИИИИИИИИИИИИИИИИИ

енд бай дъ уей искам да поръчам още 2 тениски черни размер L с мартинито
              '97 155 1.8 16V
              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
              the cost of living is dying...everybody pays...
              sigpic

Comment

• Честито на таткото
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от 155_8000rpm
                  Идва идва...аз в събота станах татко и сега загрявам...до тогава ще съм във форма...
                  всичко хубаво желая на цялото ти семеиство живи и ,здрави
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• привет и от мен колеги,

и аз потвърждавам 2-а души:

1. стая на 2-и или 3-и етаж - едно двойно и едно/две единични легла, със санитарен възел, с тераса;

2. вечеря:
                    салати - 2 бр.
                    пил. пържола + кюфте + кебапче - 2 бр.
                    пържени картофи със сирене - 2 бр.

3. стикер за срещата + стикер с ник-а

4. тениски - 2 бр. - една черна с мартинито и една червена без мартинито, размер "L" и за двете.

P.S.: към колегата AlfaUser - кога и как да ти изпратя парите? може и на ЛС да се уговорим

благодаря предварително и доскоро
                    Last edited by Madjo; d.m.y г., 11:42.
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                    sigpic

Comment

• а за агитката от софия някакви планове за тръгване ... има ли ?
                      http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
                        а за агитката от софия някакви планове за тръгване ... има ли ?
                        давайте да се разбираме къде ще се съберем?
                        аз предлагам на Лукойл-а след "Църна маца" - съгласни?
                        sigpic

Comment

• ми така ще е най добре .... ама някъв 4ас ... и стикерите ще стигнат ли до софия до тогава ?

Comment

ми така ще е най добре .... ама някъв 4ас ... и стикерите ще стигнат ли до софия до тогава ?
                            ами доколкото прочетох и разбрах, трябва да сме в Майнатаун към 12:00, така че можем да се разберем към 10:00 на Лукойл-а, ако всички се съгласят разбира се
                            а за стикерите, май на самата среща ще се раздават, поправете ме ако греша
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщение
                              ами доколкото прочетох и разбрах, трябва да сме в Майнатаун към 12:00, така че можем да се разберем към 10:00 на Лукойл-а, ако всички се съгласят разбира се
                              а за стикерите, май на самата среща ще се раздават, поправете ме ако греша
                              ми за 4аса екстра ама 10 да тръгнем ... зна4и 9.30 на срещата .... а за стикерите и аз не знам за това питам ...

Comment

ми за 4аса екстра ама 10 да тръгнем ... зна4и 9.30 на срещата .... а за стикерите и аз не знам за това питам ...
                                аз съм ОК за 09:30 на Лук ойл-а, а за стикерите трябва да се поразровя къде го пишеше... айде да чуем и другите съгласни ли са с тоя час
                                sigpic

Comment

Working...
                                X